diumenge, 17 de maig del 2009

PASSEJANT PEL CURS DE CONTES I NARRACIONS


Vaig arribar en aquest curs de blogs sense saber ben bé on em ficava. Haig de confessar que el primer mes va ser terrible. M'agrada escriure, però la tècnica informàtica va semblar-me tant complicada! Quan volia entrar al blog em sentia com si donés pals de cec, m'ocupava tant de temps intentar publicar un escrit o una imatge que em sentia una inútil. Tant és així que vaig estar temptada de deixar-ho córrer. Enyorava les companyes i la tranquil·litat amb què treballava el curs anterior.
Per sort la Dolors insistí en què deixés passar el primer trimestre i segurament passat aquest temps ho veuria diferent. I efectivament així va ser. Després de sospesar els pros i els contres la decisió va ser encertada. Encara soc aquí i molt satisfeta. He après molt, publico al bloc escrits, imatges i fins i tot un video, gracies a la paciència de l'Oriol i la Dolors.
Les meves companyes i company son magnífics i és un verdader plaer llegir els seus treballs i comentaris. Tan els de les què ens han enriquit amb els interessants relats sobre la història de la nostra ciutat, com les què ho han fet amb admirables contes, narracions i poemes.
Com que m'adono que encara em falta molt per aprendre espero poder continuar el proper curs.

6 comentaris:

Raimunda ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Raimunda ha dit...

Tinc un problema amb l'ordinador.Espero que aquest arribi bé.
Estic d'acord amb tú .La classe ha estat un lloc on hem compartit emocions i bons relats. La teva exposició m'ha agradat molt
Una abraçada.
Raimunda

Francina Gili ha dit...

I es clar que som estupendes les teves companyes! La teva impaciència podia haver malaguanyat la nostra amistat i hauria estat una llàstima. S'ha de ser pacient, Carme.

roser ha dit...

Jo també esticde cord amb tu i hem de defensar la nostra lengua de la manera que poguem fer-ho. A mi em va passar el mateix al principi de curs, però gràcies a la Dolors, l'Oriol i les companyes he seguit endevant i molt conteta de haver-ho fet.

Mercè de Lasa ha dit...

Tens raó, tot és qüestió d'experiència, però la Dolors i l'Oriol són uns professors excel·lents i ens ajuden sempre a superar les dificultats amb què ens poguem trobar.
Mercè de Lasa

maria carmen juan ha dit...

Quina sort que prenguessis la decisió de continuar! Així hem pogut gaudir del teu recó personal. Que passis un bon estiu!